trafic.roWeb analytics

Tocator de crengi si resturi vegetale 2800 W

1.590,00 RON (TVA inclus)
Livrare cu Sameday Curier in toate zonele din Romania.
Cod produs - SKU DZ-SE214

Descriere

Tocatorul de crengi si resturi vegetale 2800 W, Detoolz DZ-SE214 este conceput exclusiv pentru tocarea resturilor vegetale si a crengilor, pentru obtinerea biomasei care ulterior poate fi folosita fie ca ingrasamant natural pentru sol fie la fabricarea peletilor sau a brichetelor pentru centralele termice.
 
Tocatorul de crengi si resturi vegetale Detoolz DZ-SE214 este echipat cu un motor electric 2800W  si lame rezistente care permit maruntirea eficienta. 
Tocatorul de crengi si resturi vegetale 2800 W, Detoolz DZ-SE214 are un diametru de taiere de maxim 45 mm si o viteza de 4200 rot/min, fiind dotat totodata cu o protectie la suprasarcina, care are rolul de a proteja motorul. Tocatorul Detoolz DZ-SE214 vine cu un recipient colector dotat cu o inchidere securizata, care permite pornirea tocatorului doar atunci cand cosul este inchis corespunzator. Pentru siguranta utilizatorului, butoanele ON/OFF beneficiaza de o protectie, care previne pornirea accidentala a aparatului. Tocatorul de crengi si resturi vegetale Detoolz DZ-SE214 are un suport stabil si doua roti pentru transport, lucru care permite deplasarea acestuia cu usurinta. Nivelul redus de zgomot si lipsa emisiilor se numara printre avantajele cu care vine tocatorul Detoolz DZ-SE213
 
NU ESTE PROIECTAT PENTRU UZ INDUSTRIAL. Folositi aparatul numai in modul descris si numai in domeniile de utilizare indicate. Orice alta utilizare sau modificare a aparatului este considerata ca o utilizare necorespunzatoare scopului si reprezinta pericole considerabile de accidente. Pentru daunele cauzate de o utilizare necorespunzatoare scopului, producatorul nu preia nicio responsabilitate.

Brand Detoolz
Capacitate sac colector 60L
Clasa de etanseitate IPX4
Clasa de protectie I
Clasa izolatie Izolatie simpla (impamantare)
Diametru lemn 45 mm (Diametru maxim de tocat)
Diametru roti 20 cm
Dimensiuni 64x49x90,8 cm
Domeniu de utilizare Tocarea crengilor si resturilor vegetale
Frecventa 50 Hz
Greutata bruta 28.9kg
Greutate neta 22 kg
Material PP+GF10
Nivel zgomot 74,9dB(K=3dB); 85,9dB(K=3dB)
Putere KW/W 2,8 kW
Tensiune 220 ÷ 230V
Tip produs Tocator crengi electric
Turatie motor (rpm) 4200 rot/min

Detalii

SKU
DZ-SE214
Greutate
28.9

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review