trafic.roWeb analytics

Tocator de crengi si resturi vegetale 2400 W

817,00 RON (TVA inclus)
Livrare cu Sameday Curier in toate zonele din Romania.
Cod produs - SKU DZ-SE213

Descriere

Tocatorul de crengi si resturi vegetale 2400 W, Detoolz DZ-SE213 este conceput exclusiv pentru tocarea resturilor vegetale si a crengilor, pentru obtinerea biomasei care ulterior poate fi folosita fie ca ingrasamant natural pentru sol fie la fabricarea peletilor sau a brichetelor pentru centralele termice.
 
Tocatorul de crengi si resturi vegetale Detoolz DZ-SE213 este echipat cu un motor electric 2400W  si lame rezistente care permit maruntirea eficienta. 
Tocatorul de crengi si resturi vegetale Detoolz DZ-SE213 are un diametru de taiere de maxim 39 mm si o viteza de 4500 rot/min, fiind dotat totodata cu o protectie la suprasarcina, care are rolul de a proteja motorul. Tocatorul Detoolz DZ-SE213 vine cu un recipient colector dotat cu o inchidere securizata, care permite pornirea tocatorului doar atunci cand cosul este inchis corespunzator. Pentru siguranta utilizatorului, butoanele ON/OFF beneficiaza de o protectie, care previne pornirea accidentala a aparatului. Tocatorul de crengi si resturi vegetale Detoolz DZ-SE213 are un suport stabil si doua roti pentru transport, lucru care permite deplasarea acestuia cu usurinta. Nivelul redus de zgomot si lipsa emisiilor se numara printre avantajele cu care vine tocatorul Detoolz DZ-SE213
 
NU ESTE PROIECTAT PENTRU UZ INDUSTRIAL. Folositi aparatul numai in modul descris si numai in domeniile de utilizare indicate. Orice alta utilizare sau modificare a aparatului este considerata ca o utilizare necorespunzatoare scopului si reprezinta pericole considerabile de accidente. Pentru daunele cauzate de o utilizare necorespunzatoare scopului, producatorul nu preia nicio responsabilitate.

Brand Detoolz
Capacitate sac colector50L
Clasa de etanseitateIPX4
Clasa de protectieII
Clasa izolatieIzolatie dubla
Diametru lemn39 mm (Diametru maxim de tocat)
Diametru roti20cmDimensiuni50x41,3x91,9 cm
Domenii de utilizareTocarea crengilor si resturilor vegetale
Frecventa50 Hz
Greutata bruta11,5 kg
Greutate neta10,7 kg
MaterialPP+GF10
Nivel zgomot95,3dB (K=3dB); 107,7dB(K=3dB)
Putere KW/W2,4 kW
Tensiune220 ÷ 230V
Tip produs Tocator crengi electric
Turatie motor (rpm)4500 rot/min

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review