0770 274 966
contact@scule-prodrom.ro
0770 274 966
contact@scule-prodrom.ro

Radio cu ceas ECG RB 010 alb, FM, Digital, memorie 10 posturi, alarma dubla

108.75 lei TVA Inclus

12 persoane se uită acum la acest produs. Grăbește-te!
SKU: RB010ALB Categorie:
Distribuie:

Radio cu ceas ECG RB 010 alb, FM, Digital, memorie 10 posturi, alarma dubla


Ceas cu radio ECG Daca sunteti in cautarea unui ceas cu alarma care va face trezirea zilnica mai placuta, incercati modelul ECG RB 010. Acesta este un dispozitiv modern prin care va puteti trezi cu postul dvs. preferat de radio. Poate retine in memoria interna pana la 10 posturi de radio FM. Design elegant Acest radio arata ora curenta printr-un afisaj modern LED si are o functie practica de ajustare optima a intensitatii luminozitatii. Datorita acesteia, nu exista posibilitatea sa va deranjeze noaptea o iluminare puternica a afisajului. In plus, designul elegant incadreaza perfect dispozitivul in orice spatiu interior. Un ceas desteptator bun face diferenta intre o dimineata calma si una in care intarzii la servici ! Functii practice suplimentare ECG RB 010 are doua variante de alarma astfel ca la ora trezirii aparatul va porni automat postul de radio setat sau va declansa soneria. Timerul Sleep va permite sa alegeti cata vreme doriti sa ascultati muzica sau un post de radio la alegere, inainte de a adormi. Este suficient sa programati limita de timp si sa selectati postul de radio pe care doriti sa-l ascultati pana ce adormiti.

Ne dorim să vă oferim o gamă variată de produse în categoria Electrocasnice & Electronice. Indiferent de ce căutați, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți produsul potrivit. Dacă aveți nevoie de asistență sau dacă nu ați găsit încă ceea ce căutați, vă rugăm să ne contactați. Suntem disponibili să răspundem la întrebările dvs. și să vă oferim sfaturi utile. De asemenea, ne puteți găsi și urmări pe platformele de social media, precum Facebook, Google, Twitter și altele, pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele noastre.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Radio cu ceas ECG RB 010 alb, FM, Digital, memorie 10 posturi, alarma dubla”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trebuie să fii autentificat pentru a putea adăuga fotografii la recenzia ta.

Livrarea produselor se va efectua cu urmatoarele firme de curierat: Cargus si Sameday Curier.
Perioada de timp livrare este de 24/48 ore exceptie facand perioadele de sarbatorii si diferite probleme care apar la firmele de curierat.
Pretul transportului este cel afisat in momentul plasarii comenzii.
Cumpărătorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:
Coletele prezintă deteriorări severe;
Produsele au fost livrate / facturate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat. Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de client.
Produsele prezintă defecte de fabricație;
Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunța la cumpărare, fără penalități şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din O.G. 130/2000, Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în scris, în termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina Cumpărătorului.
Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare.
Produsele personalizate nu pot fi returnate. Vă rugăm să aveți în vedere că aceste produse sunt create după configurațiile specificate de dumneavoastră, deci nu pot fi schimbate sau returnate.
Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumpărătorul va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de Cumpărător. În cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.
În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător în cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.
Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont
Radio cu ceas ECG RB 010 alb

Radio cu ceas ECG RB 010 alb, FM, Digital, memorie 10 posturi, alarma dubla

108.75 lei TVA Inclus